De rijpere huid heeft nood aan een intensievere verzorging. Met de juiste, doeltreffende behandelingen en uitstekende producten zorgt Katrien ervoor dat uw huid zijn gezondheid maximaal kan behouden.

Behandelingen

PCA Combination therapeutic mask + peel – 90€ (extra massage + 15€)

We geven u enkele mogelijkheden, maar afhankelijk van de noden en conditie van uw huid zal Katrien u de gepaste combinatie voorstellen.

HYDRATE

Therapeutic Oat Milk Mask

Werkt in op couperose, rosacea, dehydratatie .Wetenschappelijk geformuleerd masker om de huid te verzachten en te kalmeren. Havermelk is een perfecte vochtinbrenger maar werkt ook als antioxidant. Dit unieke product combineert helende plantenextracten en provitaminen zoals komkommer, arnica en panthenol om de huid te kalmeren en een rustige uitstraling te geven.

+

Sensi Peel

TCA peeling wordt vaak geacht agressief zijn en aanleiding te geven tot heel wat ongemakken. De TCA peelings van PCA skin zijn daarom anders opgebouwd, als mengsels met een aantal verschillende, niet-agressieve ingrediënten zoals melkzuur, kojinezuur, azelaïnezuur en opvullende fytohormonen om opvallende resultaten te bereiken zonder ongemak en irritatie.

REVITALIZE

Papaya Mask

Combinatie van papayaconcentraat en diverse fruitextracten van citroen, sinaasappel en appel om een matte gelaatskleur te verhelderen om een gezonde blos te bekomen. Groene thee, vitamine E en honing zijn vochtinbrengende antioxidanten die de huid zacht en gehydrateerd maken.

+

PCA Peel Hydroquinone Free

Verbeterde jessnerpeeling. Dankzij melkzuur (AHA), citroenzuur, salicylzuur (BHA) en resorcinol vermindert deze peeling ontstekingen, brengt de talgproductie in balans, verheldert hyperpigmentatie en verzacht lijntjes.

CLARIFY

Salicylic Acid Mask

combinatie van salicylzuur (20 %) en kersenextracten is ideaal voor het verbeteren van acné, een ontstekingsgevoelige huid en een doffe matte huid. De peelende, antibacteriële en ontstekingsremmende voordelen verfijnen de huidstructuur en geven de huid een heldere en frisse uitstraling.

+

Ultra Peel

op basis van 10% TCA en 20% melkzuur corrigeert pigmentverstoringen, fijne lijntjes, rimpels, zonbeschadiging en acné.

Producten

Naast de basisverzorging van een dagelijkse reiniging ’s morgens en ’s avonds en de aangepaste verzorgende crème lichten wij enkele belangrijke producten uit voor uw verzorging thuis:

Retinol – 145€/30 ml

Unieke verzorgingsproducten op de markt met 0,5% pure retinol (=maximum toegelaten hoeveelheid), geen afgeleide zoals retinoïde of ester van retinol. 

De gebruikelijke Retinol producten zijn standaard geschikt voor elk huidtype, maar daardoor niet doeltreffend. Ze dringen niet diep genoeg in de huid en kunnen zo irritaties veroorzaken.

Daarom stelde PCA formules samen, die specifiek aangepast zijn aan bepaalde huidtypes en -condities, volgens het OmniSome Delivery System(*) afkomstig uit de medische wereld. 

(*) Geheel nieuw bij cosmeticals met ongeziene resultaten –  Sinds tientallen jaren bewezen doeltreffendheid in geneesmiddelen – Diepere en betere indringing en verlengde (10 u) vrijgave van actieve bestanddelen – Beschermt de ingekapselde stoffen tegen afbraak, verhoogt de stabiliteit van de samenstelling – Beperkt het ongemak

Intensive Clarity Treatment 0,5% pure retinol night

Vermindert en voorkomt acné-opstoten, talgaanmaak en ontsteking

Intensive Age Refining Treatment 0,5% pure retinol night

Combinatie van 0,5% pure retinol, antioxidanten en een aantal specifieke ingrediënten die de huid hydrateren en verzachten, terwijl het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels geminimaliseerd wordt.

Retinol treatment for sensitive Skin night

Enige product op markt met retinol voor gevoelige huid. Werkt in op de tekenen van huidveroudering bij gevoelige huid en op rosacea. De retinol wordt diep in de huid getransporteerd dankzij het OmniSome Delivery System(*) terwijl inflactin, ceramiden en haverextract de meest gevoelige huid kalmeren.

Intensive Brightening Treatment 0,5% pure retinol night

Uniek product op basis van Retinol en niacinamide. Het resultaat is een strakkere huid met verminderde pigmentvlekken en roodheid. De huid wordt minder grauw en heeft een gezonde huidskleur en volume.

C & E strength – tot 129,20€/afhankelijk van het volume

Unieke producten op de markt, die 20% vitamine C en 5% Vitamine E combineren met het OmniSone Delivery System(*).
Dit systeem zorgt voor een betere en diepere penetratie van de actieve werkstoffen en dit gedurende 10 uur. De formule is erg stabiel en watervrij waardoor de werking van de Vitamine C niet achteruit gaat. Bovendien wordt de werking hiervan aanzienlijk versterkt door de combinatie met Vitamine E, zonder dat de huid geïrriteerd raakt. Deze fluweelzachte samenstelling biedt optimale bescherming tegen vrije radicalen, hydrateert de huid optimaal en versnelt het oplossen van de pigmentproblemen. Zichtbaar resultaat na 1 week.