Pigmentproblemen kunnen in vele varianten voorkomen. Om pigmentenvlekken door veroudering , al dan niet met rimpelvorming of huidverslapping, of hormonale hyperpigmentatie in combinatie met een vette of net een vochtarme huid aan te pakken, stelt Katrien u een traject voor waar de verzorgingsroutine geleidelijk wordt opgebouwd.
Dit bestaat enerzijds uit de professionele verzorging en behandeling om de 4 weken in het instituut en anderzijds uit het noodzakelijke verzorgingsplan thuis.
Na 1 tot 3 maanden is het resultaat merkelijk zichtbaar.

Behandelingen

Eerste behandeling – PCA peel – 85€

Verbeterde jessnerpeeling. Dankzij melkzuur (AHA), citroenzuur, salicylzuur(BHA) en resorcinol vermindert deze peeling ontstekingen, brengt de talgproductie in balans , verheldert hyperpigmentatie n verzacht lijntjes

Tweede behandeling – Ultra peel – 85€

Op basis van 10% TCA en 20% melkzuur corrigeert pigmentverstoringen, fijne lijntjes, rimpels, zonbeschadiging en acné

Derde behandeling – Combinatie van PCA en Ultra peel – 90€

Producten

Enkele onmisbare producten voor de thuisverzorging, uiteraard aangepast aan de noden van uw huid en de evolutie ervan:

Facial wash of Pigment bar – 41,30€ – 62,60€

Deze reinigingsbar bevordert en verbetert het resultaat van alle PCA skin pigment behandelingen. De combinatie van kojinezuur en azelaïnezuur bestrijdt ontstekingen en vernietigt andere oorzaken van hyperpigmentatie met een gelijkmatige huidskleur als resultaat.

C & E strenght -123,80€ – 129,20€

Unieke producten op de markt, die 20% vitamine C en 5% Vitamine E combineren met het OmniSone Delivery System(*).
Dit systeem zorgt voor een betere en diepere penetratie van de actieve werkstoffen en dit gedurende 10 uur. De formule is erg stabiel en watervrij waardoor de werking van de Vitamine C niet achteruit gaat. Bovendien wordt de werking hiervan aanzienlijk versterkt door de combinatie met Vitamine E, zonder dat de huid geïrriteerd raakt. Deze fluweelzachte samenstelling biedt optimale bescherming tegen vrije radicalen, hydrateert de huid optimaal en versnelt het oplossen van de pigmentproblemen.
Zichtbaar resultaat na 1 week.

Intensive Brightening Treatment 0,5 % pure retinol night – 145€/30 ml

Uniek product op basis van retinol en niacinamide. Het resultaat is een strakkere huid met verminderde pigmentvlekken en roodheid. De huid wordt minder grauw en heeft een algeheel betere huidkleur en volume

Perfecting Protection Broad Spectrum SPF30 – 46,60€/50 ml

Revolutionair breed spectrum UVA/UVB beschermingsproduct is een combinatie van superieure zonbescherming met de werkstof Z-code en andere beschermingsstoffen gemengd met 5 melanogenesis vernietigende ingrediënten. Deze unieke combinatie van ingrediënten werken samen om bestaande maar ook toekomstige hyperpigmentatie te bestrijden.