Acné (al dan niet in combinatie met zwarte punten) is een heel vaak voorkomend huidprobleem, ook na de pubertijd. Voeding en/of stress kunnen een beïnvloedende factor zijn, maar sowieso is een gepaste behandeling en gespecialiseerde verzorging onmisbaar in de bestrijding van dit vervelend probleem.
Daarom stelt Katrien u een traject voor waar de verzorgingsroutine geleidelijk wordt opgebouwd. Dit bestaat enerzijds uit de professionele verzorging en behandeling om de 4 weken in het instituut en anderzijds uit het noodzakelijke verzorgingsplan thuis.
Na 1 tot 3 maanden is het resultaat merkelijk zichtbaar.

Behandelingen

Eerste behandeling – Therapeutic Salicylic Acid Mask – 80€

combinatie van salicylzuur (20 %) en kersenextracten is ideaal voor het verbeteren van acné, een ontstekingsgevoelige huid en een doffe matte huid. De peelende, antibacteriële en ontstekingsremmende voordelen verfijnen de huidstructuur en geven de huid een heldere en frisse uitstraling.

Tweede behandeling – PCA peel verbeterde jessnerpeeling – 85€

Dankzij melkzuur (AHA), citroenzuur, salicylzuur(BHA) en resorcinol vermindert deze peeling ontstekingen, brengt de talgproductie in balans , verheldert hyperpigmentatie en verzacht lijntjes

Derde behandeling – combinatie van Therapeutic Salicylic Acid Mask en PCA peel – 90€

Producten

Enkele onmisbare producten voor de thuisverzorging, uiteraard aangepast aan de noden van uw huid en de evolutie ervan:

Facial wash oily problem of blemish control bar – 79,90/200 ml

Deze huidvriendelijke, antibacteriële reiniger bestrijdt het ontstaan van grote hoeveelheden schadelijke bacteriën, vermindert het risico op het ontstaan van littekens terwijl de ontstekingen genezen. De eiwitsplitsende werking voorkomt ingegroeide haartjes

Acné serum, met 2% salicylzuur – 59,90€/30 ml

Zuivert bestaande acné terwijl de talgproductie wordt verminderd. Bijkomende acné wordt zo voorkomen. Kalmeert ontstekingen bij rosacea.

Clearskin – 56€ /50 ml

Antibacteriële 24-uurs moisturiser op basis van vitamine A, goudsbloem, citroengras en komkommer om geïrriteerde huid te kalmeren, bacteriën te bestrijden en ontstekingen te vernietigen.

Intensive Clarity Treatment, 0,5 % pure retinol night – 145€/30 ml

Retinol werkt vergelijkbaar als retinoïdezuur, maar dan zonder zichtbare irritatie. Vermindert en voorkomt acné-opstoten, talgaanmaak en ontsteking

Weightless protection Broad Spectrum SPF 45 – 57,30€/60 ml

Lichte textuur als bescherming tegen UVA/UVB.

ENKEL ZWARTE PUNTEN

Behandeling

Detox gel deep pore treatment – 80€

Deze actieve samenstelling is uitstekend om alle huidtypes te ontgiften. Het dringt diep door in de huid, lost vuil op, verweekt mee-eters, doodt bacteriën, vermindert ontstekingen, grove huidstructuur en laat de huid er weer schoon en fris uitzien.

Producten

Facial wash – 41,30€ /206 ml

Verfrissende reinigingsgel met huidvriendelijke AHA’s en Aloë Vera verwijdert make-up en onzuiverheden. De huid wordt soepel en de pHwaarde wordt in balans gebracht.

Pore Refining treatment – 77,20€/60 ml

Geavanceerd mengsel van klei, amandelzuur, enzymen, puimsteen en rijstpoeder verfijnen de poriën, 2x/week te gebruiken

Clearskin – 56€/50 ml

Antibacteriële 24-uurs moisturiser op basis van vitamine A, goudsbloem, citroengras en komkommer om geïrriteerde huid te kalmeren, bacteriën te bestrijden en ontstekingen te vernietigen.

Weightless protection Broad Spectrum SPF 45 – 57,30€/60 ml

Lichte textuur als bescherming tegen UVA/UVB.