Om deze specifieke huidproblemen aan te pakken, stelt Katrien u een traject voor waar de verzorgingsroutine geleidelijk wordt opgebouwd.
Dit bestaat enerzijds uit de professionele verzorging en behandeling om de 4 weken in het instituut en anderzijds uit het noodzakelijke verzorgingsplan thuis.
Na 1 tot 3 maanden is het resultaat merkelijk zichtbaar.

Behandelingen

Retinol Peel 4% – 110€

Deze actieve Retinoïdebehandeling is geschikt voor een huid die behoefte heeft aan anti-aging. Ze verzacht, verheldert en egaliseert de huidskleur door een versnelde celvernieuwing
Deze behandeling verhoogt de exfoliatie en sluit lichtjes de huid af om opname van vitamines, antioxidanten en rijke actieve stoffen in de huid te versterken voor optimale resultaten. Door de zeer sterke werking van de retinol peel wordt deze pas toegepast na 4 PCA peels.

Producten

Dry skin relief bar – 51,90€/100 ml

Deze reiniger is geschikt voor een droge huid, eczeem, keratosis pilaris en psoriasis. De combinatie van actieve en kalmerende ingrediënten met anti-oxidanten maken het product geschikt voor dagelijks gebruik voor iedereen

ExLinea Peptide Smoothing Serum – 143,80€/30 ml

Deze technisch geavanceerde formule hydrateert, verzacht en verstrakt de huid. Het bevat ingrediënten die de spieren in het gezicht ontspannen. Hierdoor wordt rimpelvorming vermindert.

Total strenght Serum – 118,50€/30 ml

Dit wetenschappelijk geavanceerd serum op basis van peptiden geeft de huid versterkende en anti-bateriële werkstoffen. Fijne lijntjes en rimpels worden aanzienlijk vermindert, poriën worden fijner en de huid krijgt een zuivere , strakke en jongere uitstraling.
De combinatie van ExLinea en Total Strenght serum geeft een mini facelift effect.

Intensive Age Refining Treatment 0,5% pure retinol night – 145€/30 ml

Dit nachtproduct combineet 0,5% pure retinol met antioxidanten en een aantal specifieke ingrediënten die de huid hydrateren en verzachten, terwijl het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels geminimaliseerd wordt.

Sheer Tint Broad Spectrum SPF 45 – 65,30€/50 ml

Licht gekleurde zonbescherming tegen UVA/UVB straling. Zichtbare tekenen van huidveroudering en pigmentvlekken worden voorkomen. Is speciaal geformuleerd met anti-oxidanten waardoor het product comfortabel en zijdezacht aanvoelt en zorgt voor een egale en gezonde teint.