Kennismakingsbehandeling*

* slechts 1 maal geldig per nieuwe klant

Om u optimaal van dienst te zijn op korte en op lange termijn en u de juiste verzorging en producten te kunnen voorstellen, nodig ik u graag uit voor een kennismakingsbehandeling.

  1. Intake: we starten met een uitgebreid gesprek om een beter zicht te krijgen op jouw wensen en noden. We overlopen je dagelijkse verzorging, klachten en routines en bekijken wat de oorzaken kunnen zijn van je huidproblemen en hoe we die kunnen aanpakken.
  2. Analyse: vervolgens analyseer ik uw huid grondig en bekijk ik de conditie van uw huid: vocht- en vetgehalte, elasticiteit, huidstructuur, rimpels, zonbeschadiging, pigmentvlekjes,… Dit in combinatie met de gegevens uit de intake geeft een goed beeld van je huidconditie.
  3. Behandeling: voel het verschil met een zichtbaar resultaat! Na een grondige reiniging met actieve stoffen die dieper in de huid werken dan gewone cosmetica, bekijk ik hoe de huid reageert op bepaalde prikkels en bestanddelen. Op basis daarvan stel ik een behandelingsplan samen die de noden van uw huid perfect aanvult.
  4. Advies: u gaat naar huis met uitgebreid deskundig advies zodat u precies weet wat u wel en niet moet doen voor uw huid te verbeteren. U krijgt een verzorgingsplan met advies over de juiste behandelingen en producten om ook thuis te werken aan een mooiere, gezondere en strakkere huid, alsook een overzicht van welke resultaten u mag verwachten na 1, 2, 3 maanden.

60/65 euro klassieke gelaatsverzorging + GRATIS 10′ Actilift of Electromesotherapie of LED twv 15 euro

85 euro PCA-skin behandeling + GRATIS massage twv 15 euro

Maak hier meteen uw afspraak!