Om deze specifieke huidproblemen aan te pakken, stelt Katrien u een traject voor waar de verzorgingsroutine geleidelijk wordt opgebouwd.
Dit bestaat enerzijds uit de professionele verzorging en behandeling om de 4 weken in het instituut en anderzijds uit het noodzakelijke verzorgingsplan thuis.
Na 1 tot 3 maanden is het resultaat merkelijk zichtbaar.

Behandelingen

Therapeutic Oat Milk Mask – 80€

Wetenschappelijk geformuleerd masker om de huid te verzachten en te kalmeren. Havermelk is een perfecte vochtinbrenger, maar werkt ook als een antioxidant. Dit unieke product combineert helende plantenextracten en provitaminen zoals komkommer, arnica en panthenol om de huid te kalmeren en een rustige uitstraling te geven.

Sensi peel – 85€

TCA peeling wordt vaak geacht agressief zijn en aanleiding te geven tot heel wat ongemakken. De TCA peelings van PCA skin zijn daarom anders opgebouwd, als mengsels met een aantal verschillende, niet-agressieve ingrediënten zoals melkzuur, kojinezuur, azelaïnezuur en opvullende fytohormonen om opvallende resultaten te bereiken zonder ongemak en irritatie.

Combinatie van therapeutic Oat Milk Mask en Sensi Peel – 90€

Producten

Dry skin relief bar – 51,90€/100 ml

Deze reiniger is geschikt voor een droge huid, eczeem, keratosis pilaris en psoriasis. De combinatie van actieve en kalmerende ingrediënten met anti-oxidanten maken het product geschikt voor dagelijks gebruik voor iedereen met een gevoelige en/of droge huid

Anti-redness serum – 81,20€/30 ml

Een serum met bewezen positieve effecten bij een gevoelige huid, rosacea, verstoorde barrièrefunctie en zonnebrand. Klinische studies hebben bewezen dat 2/daags gebruik gedurende 4 weken een resultaat geeft van 14% minder vochtverlies en 50% minder roodheid bij gebruik gedurende 8 weken

Retinol treatment for sensitive Skin night – 145€/30 ml

Enige product op markt met retinol voor gevoelige huid. Werkt in op de tekenen van huidveroudering bij gevoelige huid enop rosacea. De retinol wordt diep in de huid getransporteerd dankzij het OmniSome delivery ssystem terwijk inflactin, ceramiden en haverextract de meest gevoelige huid kalmeert

Silkcoat balm dag – 56€/50 ml

Deze 24-uur balsem is speciaal geformuleerd op basis van antioxidanten, plantenextracten en gehydroliseerde zijde. Het is de ultieme verzorging voor de gevoelige, droge en rijpe huid of een huid die een slechte barrière heeft door extreme klimaatsinvloeden. Kalmeert en brengt de huid tot rust.

Hydrator Plus Broad Spectrum SPF 30 – 46,60€/50 ml

Verzachtende moisturiser met de Z-cote technologie die zeer goed beschermt tegen UVA/UVB