Interview met Katrien

Wat is je missie?

Katrien:

Iedere vrouw heeft recht op een gezonde stralende huid. En die natuurlijke glow wil ik aan elke vrouw schenken door middel van de juiste verzorging en behandeling.

Wat is je specialisatie?

Katrien:

Huidverbetering en oplossen van huidproblemen zoals acné, hyperpigmentatie, gevoelige huid, couperose, huidveroudering,… Met mijn meer dan 30 jaar ervaring en continue opleidingen in binnen- en buitenland heb ik zeer veel expertise opgebouwd om dit te doen.

Is er veel veranderd in de beautywereld?

Katrien:

Enorm veel. Het beroep van schoonheidsspecialiste is sterk geëvolueerd . De tijd van een onschuldig “crèmeke” wrijven is voorbij. De hedendaagse schoonheidsspecialste(de nadruk ligt nu meer op specialiste dan op schoonheid) moet de werking van de producten en apparatuur door en door kennen. Het is een evenwichtsoefening tussen resultaat boeken en geen fouten maken . Of het staat de dag erna op social media. Expertise is echt cruciaal !

Wat is het verschil met een ander salon?

Katrien:

Ik werk uitsluitend met kwalitatieve professionele verzorgingsproducten, cosmedische producten. Met hoge concentraties aan actieve bestanddelen. Waarvan hun werking wetenschappelijk bewezen is. Deze verzorgingsproducten vragen een grondige opleiding en expertise en zijn daardoor enkel verkrijgbaar in gespecialiseerde salons. . Ook moeten de producten vrij zijn van parabenen, minerale oliën, synthetische geur- en kleurstoffen. En mogen niet getest zijn op dieren.
Daarnaast heb ik ook hoogtechnologische apparatuur die IN de huid werkt en niet op de huid.
Door de combinatie van de cosmedische verzorgingsproducten en de apparatuur bekom ik prachtige resultaten.

Wat kan een klant bij jou verwachten?

Katrien:

Alle behandelingen voer ik zelf uit om een optimale opvolging te garanderen. Ik maak tijd voor de klant , stel haar op haar gemak.
Een kennismakingsbehandeling waarbij we elkaar beter leren kennen. Ik luister naar je, je problemen, verwachtingen en noden. Ik maak een 3Dscan , analyseer de foto’s en stel een behandelplan op . Gevolgd door een 1ste behandeling. Dit duurt 2 uur.

Denk je nog niet aan stoppen?

Katrien:

“Absoluut niet. Heb mij tijdens de lockdown verdiept in huidanalyse apparatuur. Het was een boeiende en leerrijke zoektocht. Ik heb het ideale apparaat aangekocht. Dat is de 1ste stap maar de 2de stap is de moeilijkste en daar komt mijn kennis als huidexpert echt van pas : het analyseren van de beelden en het interpreteren van de statistieken . En zo een aangepast behandelplan opstellen.

Stel mij een vraag?