Actilift 3S

Werkt “in” de huid

Unieke combinatie van 3 technologieën: soft peel, bi-polaire radiofrequentie en ultrasone met lichttherapie

Soft Peeling

Dieptereiniging aan de hand van een ultravibrerende spatel die op zeer efficiënte wijze dode cellen, onzuiverheden en vervuiling verwijdert. Deze dieptereiniging geeft de huid zachtheid en glans en bereidt de huid perfect voor op de aansluitende behandelingen.

Gestuurde radiofrequentie

Radiogolven op de juiste frequentie (300 à 500 kHz) dringen diep door in de opperhuid en zorgen voor interne verwarming van de weefsels. Ze doen de bestaande collageenketens samentrekken en bevorderen de groei van nieuwe collageenvezels.

Deze remodellering van de diepe lagen van de opperhuid zorgt voor een lifteffect zonder chirurgie en een soepeler en veerkrachtiger huid na enkele weken.

Opeenvolgende ultrasonen

Opeenvolgende, verschillende en niet-repetitieve ultrasone sequenties oefenen een akoestische druk uit op de huid. Door deze micromassage worden de rimpels en kraaienpootjes glad gestreken. De combinatie met luminologie zorgt voor een optimaal resultaat: de huid maakt meer collageen, hylauronzuur en elastine aan.

Evolutieve luminologie

Luminologie maakt gebruik van verschillende kleuren licht om de fotoreceptoren van de huid te stimuleren. Afhankelijk van de kleur wordt de lichtenergie op verschillende manieren door de weefsels geabsorbeerd en induceert zo verschillende biologische effecten: drainerend (blauw), stimulerend (rood), dynamiserend (oranjel), verzachtend (lichtblauw), ontstekingremmend (groen). Dit verbetert het effect van de ultrasonen.

Deze huidtherapie is bedoeld voor huidverbetering en geeft bij een kuur fantastische resultaten.

De behandeling heeft 2 effecten:

korte termijneffect:
onmiddellijk na de behandeling is de huid zichtbaar strakker en gladder

lange termijneffect:
de aanmaak van collageen en elastine duurt iets langer vandaar dat de verbetering van de huid nog 2 à 4 maanden verdergaat. Een onderhoudsbehandeling om de 4 à 6 weken is aanbevolen om het effect te behouden.

85 euro/behandeling