Behandelingen/huidproblemen

Huidanalyse met 3D Smart Skin Analyzer Pro

Een grondige huidanalyse is de eerste en belangrijkste stap in je huidverzorging omdat het je de nodige inzichten geeft om een gepersonaliseerde verzorging te creëren. Vergelijk het met een reis: je zou ook niet zomaar op pad gaan zonder te weten waar je naartoe wilt en welke route je moet volgen. Met behulp van de geavanceerde 3D-scan-technologie van de Smart Skin Analyzer Pro worden de conditie van je huid en verschillende aspecten ervan, zowel op het oppervlak als in de diepere lagen, in kaart gebracht aan de hand van 10 parameters.

Deze parameters omvatten poriën, rimpelvorming, acne, hydratatie, textuur, gevoeligheid, pigmentatie, zonbeschadiging en celactiviteit.

Maar Katrien: Kan jij dat niet gewoon met het blote oog zien? Jawel, als schoonheidsspecialiste ben ik erop getraind om de huidconditie met het blote oog te analyseren. Ik kan veel informatie afleiden door naar je huid te kijken, zoals de algehele textuur, de aanwezigheid van zichtbare poriën, rimpels en tekenen van onzuiverheden.

Echter, de huidanalyse met behulp van de geavanceerde 3D-scan-technologie gaat nog een stap verder. Het onthult subtiele details en problemen die niet met het blote oog te zien zijn. Denk aan zaken zoals diepere huidlagen, pigmentatieproblemen, zonbeschadiging en celactiviteit. Deze informatie is cruciaal om een nauwkeurig beeld te krijgen van de conditie van je huid en om de meest geschikte behandelingen en producten te kunnen aanbevelen. Bovendien kan de huidanalyse de evolutie van jouw huid als geen ander opvolgen.

Het is van groot belang om een nauwkeurig beeld te krijgen van de conditie van je huid en dat beeld is pas écht compleet met een huidanalyse. De scan neemt slechts enkele minuutjes in beslag, vervolgens zullen we samen de beelden bekijken en zal ik je uitleggen wat er te zien is en hoe je daarop moet inspelen.

Het is verrassend dat 95% van de mensen een verkeerd beeld heeft van de conditie en behoeften van hun huid, wat resulteert in onjuiste verzorging en het gebruik van de verkeerde producten. Het gevolg hiervan is dat de conditie van de huid verslechtert en huidproblemen verergeren. Wat ik bijvoorbeeld dagelijks zie met de huidanalyse zijn mensen met een zeer droge huid die behandeld wordt met vettige crèmes, terwijl ze eigenlijk behoefte hebben aan hydratatie. Dit probleem kan eenvoudig worden opgelost door het gebruik van een hydraterende crème. Het is zo simpel wanneer je weet wat je huid nodig heeft. Dit is slechts één voorbeeld van een verkeerde huidbehandeling dat ik dagelijks tegenkom.

Boek nu jouw huidanalyse om een compleet beeld van je huidconditie te hebben. Samen maken we vervolgens een verzorgings- en behandelingsplan volledig op jouw maat.

Wat zie ik dagelijks?”

Zeer droge huiden die met vettige crèmes worden behandeld terwijl die huiden nood hebben aan hydratie.

Bij gebruik van hydraterende crème is dit probleem opgelost. Zo eenvoudig is het als je weet wat je huid nodig heeft. Dit is maar 1 voorbeeld van foute behandeling van de huid die ik dagelijks te zien krijg.

Acné

Acné is ook na de puberteit een veelvoorkomend huidprobleem en wordt beïnvloed door hormonale schommelingen, stress of voeding. Alvorens we het probleem behandelen is het belangrijk eerst de oorzaak van het probleem vast te stellen.

Al dan niet in combinatie met zwarte punten is een gepaste behandeling en correcte verzorging belangrijk om het probleem tegen te gaan. Na een kennismakingsgesprek bouwt u geleidelijk aan een persoonlijke verzorgingsroutine op bestaande uit een professionele verzorging om de vier à zes weken in het instituut en uit een verzorgingsplan voor thuis.

Na één tot drie maanden merkt u het verschil.

Eerste behandeling: “Therapeutic Salicylic Acid Mask”

De ontstekingsremmende voordelen van salicylzuur (20%) in combinatie met kersenextracten zijn ideale ingrediënten tegen een ontstekingsgevoelige en doffe huid. De peelende en antibacteriële werking verfijnt de huidstructuur en geeft de huid opnieuw een heldere en frisse uitstraling.

Tweede behandeling: “PCA Peel”

Een verbeterde jessnerpeeling vermindert ontstekingen door het gebruik van resorcinol, citroen-, salicyl- (BHA) en melkzuur (AHA). De talgproductie wordt hierdoor in balans gebracht, hyperpigmentatie verhelderd en lijntjes verzacht.

Derde behandeling: “combinatie van Therapeutic Salicylic Acid Mask en PCA Peel”

De ontstekingsremmende voordelen van salicylzuur (20%) in combinatie met kersenextracten zijn ideale ingrediënten tegen een ontstekingsgevoelige en doffe huid. De peelende en antibacteriële werking verfijnt de huidstructuur en geeft de huid opnieuw een heldere en frisse uitstraling.

Een verbeterde jessnerpeeling vermindert ontstekingen door het gebruik van resorcinol, citroen-, salicyl- (BHA) en melkzuur (AHA). De talgproductie wordt hierdoor in balans gebracht, hyperpigmentatie verhelderd en lijntjes verzacht.

Zwarte punten

Heeft u last van zwarte punten? Deze behandeling kan toegepast worden op volledige gelaat of plaatselijk bij een andere verzorging.

Detox gel deep pore treatment

Deze actieve samenstelling is uitstekend om alle huidtypes te ontgiften. Het dringt diep door in de huid, lost vuil op, verweekt mee-eters, doodt bacteriën, vermindert ontstekingen, grove huidstructuur en laat de huid er weer schoon en fris uitzien.

PCA Therapeutic mask

Dit masker zorgt voor een gespecialiseerde verzorging voor specifieke huidproblemen zoals acné, zwarte punten, roodheid of pollutie. Het werkt ook preventief tegen pigmentatie.

Charcoal mask

Door de kracht van Japanse witte houtskool absorbeert het masker overtollig vuil, olie en onzuiverheden van de overbelaste huid. Het minimaliseert poriën en verfijnt de huidtextuur.

Pigmentvlekken

Pigmentproblemen komen in verschillende varianten voor: veroudering (wel of niet met rimpelvorming of huidverslapping) of hormonale hyperpigmentatie in combinatie met een vette of vochtarme huid.
We pakken deze problemen aan door geleidelijk een persoonlijke verzorgingsroutine op te bouwen bestaande uit een professionele verzorging om de vier à zes weken in het instituut en uit een verzorgingsplan voor thuis.
Na één tot drie maanden merkt u het verschil.

Eerste behandeling: “PCA Peel”

De verbeterde jessnerpeeling vermindert ontstekingen door het gebruik van resorcinol, citroen-, salicyl- (BHA) en melkzuur (AHA). De talgproductie wordt hierdoor in balans gebracht, hyperpigmentatie verhelderd en lijntjes verzacht.

Tweede behandeling: “Ultra Peel”

De tweede ‘ultra peel’ corrigeert pigmentverstoringen, fijne lijntjes, rimpels, zonbeschading en acné op basis van 10% TCA en 20% melkzuur.

Derde behandeling:

Combinatie van PCA Peel, Ultra Peel en Microneedling

Couperose of gevoelige huid

Bij couperose ontstaan er rode vlekken in het gelaat door kleine bloedvaatjes die uitzetten onder de huid. De huid voelt strak en soms erg gevoelig aan. Indien deze haarvaatjes ontsteken en puistjes veroorzaken, spreken we van rosacea.
We pakken deze problemen aan door geleidelijk een persoonlijke verzorgingsroutine op te bouwen bestaande uit een professionele verzorging om de vier à zes weken in het instituut en uit een verzorgingsplan voor thuis.
Na één tot drie maanden merkt u het verschil.

Eerste behandeling: “Therapeutic Oat Milk Mask”

Het masker verzacht en kalmeert de huid door een combinatie van helende plantenextracten en provitamines (zoals komkommer, panthenol en arnica). Havermelk is tevens een perfecte vochtinbrenger en antioxidant. De huid kalmeert hierdoor en geeft een rustige uitstraling.

Tweede behandeling: “Sensi peel”

Een TCA peeling kan agressief voor de huid zijn, de peeling van PCA Skin is om deze reden anders opgebouwd. Het mengsel bevat niet-agressieve ingrediënten zoals melkzuur, kojinezuur, azelaïnezuur en opvullende fytohormonen om resultaat te bereiken zonder ongemak of irritatie. Sensi Peel is een zachte 6% TCA-oplossing voor de gevoelige huid , couperose en rosacea.

Derde behandeling: combinatie van Therapeutic Oat Milk Mask en Sensi peel

Voor een doeltreffend effect is hier een behandeling met Actilift aangewezen.

HIFU : High Intensity Focused Ultrasound

HIFU zendt geluidsgolven uit die de huid opwarmen tot 65° in een zeer korte tijdspanne . Dit zorgt voor de verstrakking van de SMAS-laag. Dit is de huidlaag die tijdens een facelift wordt strakgetrokken. Dus een facelift zonder chirurgische ingreep en met een natuurlijk effect.
Deze lokale en hoge temperatuur stimuleren de celvernieuwing en collageenproductie. De weefsels buiten het doelgebied worden niet verhit, waardoor wordt voorkomen dat de opperhuid wordt aangetast. Ultrasound, gericht op precieze punten, genereert een tijdelijke temperatuurstijging op de precies gekozen diepte: 1,5 mm, 3 mm en 4,5 mm.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

 • 2 tot 3 behandelingen
 • 2de behandeling na 6 weken en eventueel een 3de behandeling na 3 maanden.
 • + 1 onderhoudsbeurt per jaar
 • duur van de behandeling varieert tussen 15’ tot 90’ voor volledig gelaat en hals

Resultaat:

 • indrukwekkende resultaten al na de 1ste behandeling, die zich verbeteren na 2 à 3 behandelingen. Het beste resultaat zie je pas na 3 à 6 maanden.
 • resultaat blijft 2 à 3 jaar
 • tot 40% vermindering van het volume onder de kin
 • verstevigt en lift  :
  •  kaaklijn
  • hamsterwangen
  • de wangen
  • dubbele kin
  • hals
  • decolté
  • contouren van het gelaat
  • vernauwing van de poriën
  • wenkbrauwenboog
  • ogen
  • losse huid op de bovenarmen
  • binnenzijde van de dijen
  • de buik
  • de knieën
  • BH-rand
 • vermindering van de rimpels
 • vermindering van plaatselijk vet op buik, armen, BH-rand, dijen en knieën
 • vermindering voor lichte cellulitis

Wat zijn de voordelen?

 • behandeling voor gelaat en lichaam
 • niet-invasieve technologie voor lifting zonder chirurgie, dus niet snijden, geen wonden die kunnen ontsteken, geen littekens
 • behandeling met weinig ongemakken
 • geen herstelperiode
 • slechts lichte roodheid na de behandeling
 • elk moment van het jaar ook in combinatie met je gewone verzorging
 • bovenste huidlaag blijft intact
 • korte behandelingen

Is het pijnlijk?

Hifu is best een pittige behandeling . Tijdens de behandeling kan u speldenprikjes voelen maar wordt zeer goed verdragen omdat het telkens korte impulsen zijn. De intensiteit wordt ook aangepast aan de gevoeligheid van de huid.

Is het veilig?

Ultrasound zijn geluidgolven en volledig veilig voor gelaat en lichaam.

Is geschikt voor vrouwen en mannen tussen 30 en 65 jaar.

Er zijn echter wel een aantal situaties waarbij we de UltraSound FaceLifting om medische redenen niet toepassen, namelijk bij :

 • zwangerschap
 • metalen protheses in het te behandelen gebied
 • pacemaker
 • bloedstollingsproblematiek
 • bij chemotherapie/bestraling

Het toestel voldoet aan alle Belgische en Europese normen.

Hifu van Celestetic is volledig Belgisch.

Prijs?

 • dubbele kin 95€/behandeling
 • kaaklijn 200€/behandeling
 • zie prijslijst

Getest door het tijdschrift Marie-Claire. Hun reactie:

Ronduit spectaculair! Na één sessie is de huid van mijn hals strakker gespannen en mijn gelaatsomtrek steviger.

Voor een duurzaam resultaat (anderhalf jaar) worden drie sessies aanbevolen, gespreid over 6 à 8 weken. Er zijn geen contra-indicaties en je blijft toonbaar – tegen het einde van de sessie kleurt de huid gewoon een beetje roze.

RF + microneedling

Zimmer Duitse topkwaliteit in medische en paramedische toestellen

RF + microneedling maakt gebruik van speciale ‘geïsoleerde’ gouden naalden om micropuncties in de huid te creëren en tegelijkertijd radiofrequente energie diep in de huid af te geven via deze puncties. Alleen de puntjes van de geïsoleerde naald geven radiofrequentie energie af aan de huid. Bij RF + microneedling worden naaldjes dus gebruikt met als doel de radiofrequentie in de lederhuid te brengen. Radiofrequentie zorgt voor de toevoeging van warmte, waardoor de productie van huidverbeterende eiwitten en enzymen zoals collageen, elastine en hyaluronzuur nog sterker is. Hierdoor wordt de huid strakker.
Met RF + microneedling kunnen we de huid stimuleren om te verstrakken terwijl de huid aan de oppervlakte nagenoeg intact blijft. Hierdoor kunnen we zeer goede resultaten bereiken zonder de bijwerkingen die je zou verwachten bij andere behandelingen.

RF + microneedling toepasbaar bij:

 • fijne lijntjes, kraaienpootjes en rimpels
 • verlies van stevigheid van de huid
 • grove poriën
 • acné, acné littekens en post-inflammatoire pigmentatie
 • littekens
 • striemen
 • rokershuid
 • zonbeschadigde huid
 • pigmentatie

Behandeling

 • voorafgaand aan de behandeling worden er foto’s genomen. Zo kunnen we het resultaat later objectief evalueren.
 • voor de behandeling wordt telkens een nieuw steriel opzetstuk met ultrafijne geïsoleerde naaldjes genomen. Afhankelijk van de zone en exacte indicatie worden instellingen als de diepte, energie,… van het toestel anders ingesteld.
 • eerst wordt de huid vacuüm gezogen wat zorgt voor een zeer nauwkeurige diepte van de naaldjes.
 • dankzij de micronaalden verwarmt het handstuk de huid in de diepte bij een temperatuur van 60 tot 70 graden om coagulatiezones te creëren.
 • Bij deze behandeling worden er 3 passages over de huid gedaan waarbij er telkens een andere laag van de lederhuid behandeld wordt. Dit start het herstelproces van de huid door het stimuleren van collageen, elastine en hyaluronzuur.
 • Hier stopt meestal de behandeling maar niet bij mij. Ik ga nog een stap verder voor een nog beter resultaat want door de microperforaties is de doorlaatbaarheid van de huid zeer groot.
 • Ik breng vervolgens een TCA peel van PCA skin met aansluitend verschillende serums aan volgens de behoefte van de huid. Afgesloten wordt met naverzorgingscrème en een UV-bescherming.
 • De eerste resultaten zijn zichtbaar 4 tot 6 weken na de behandeling.

Voor wie is de behandeling geschikt?

De behandeling is geschikt voor iedereen die op een veilige manier de huid wilt verbeteren.

RF + microneedling is geschikt voor alle huidtypes.

Zowel voor gelaat als lichaam

Hoe lang duurt de behandeling?

De behandeling duurt, afhankelijk van de grootte van het gebied, 30 tot 60 minuten.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Wij adviseren een kuur van 3 tot 4 behandelingen te ondergaan voor een beter resultaat. Daarna jaarlijkse onderhoudsbehandelingen.

Hoeveel tijd moet er tussen de behandelingen zitten?

4 à 6 weken.

Jaarlijks onderhoud.

Prijs/behandeling?

295 euro/behandeling
voor gelaat en hals

 • Kwaliteit van het toestel : Zimmer Duitse topkwaliteit
 • Steriele geïsoleerde naalden met 36 pins (aankoopprijs 55€/stuk)
 • 3 passage met telkens een verschillende diepte om alle huidlagen te behandelen
 • Opleidingen en studies
 • Uniek bij het toestel: koeling voor de behandeling, geen verdovende crème nodig
 • Complete behandeling, geen bijkomende extra’s, netto prijs
 • Professionele kwaliteitsproducten van PCA skin

Is de behandeling pijnlijk?

RF-microneedling behandeling kan gevoelig zijn. Voor de behandeling brengen we verkoeling aan zodat verdovende crème niet nodig is.

Is de behandeling gevaarlijk?

De behandeling is niet gevaarlijk als die natuurlijk wordt uitgevoerd door een professioneel opgeleid persoon met een Europees erkend toestel en steriele naalden.

Hoe bereid ik me voor?

Bij voorkeur komt u zonder make-up naar de afspraak.

Geen alcohol de dag voor de behandeling.
U gebruikt geen crèmes juist voor de behandeling.
De behandeling mag gecombineerd worden met spierontspanners, fillers, peeling.

Wanneer zie ik resultaat?

Nadat de eerste roodheid is verdwenen, kunt u na ongeveer twee weken na de eerste behandeling verbeteringen in helderheid, textuur en teint van uw huid gaan zien en krijgt de huid een gezonde gloed en is de huid wat strakker. De blijvende resultaten zullen echter niet onmiddellijk te zien zijn, omdat uw huid tijd nodig heeft om collageen op te bouwen. De meeste huidverstrakking vindt vervolgens plaats 3 maanden na de behandeling. Het resultaat gaat lang mee. Tijdens de volgende 2 à 3 maanden merkt u een toenemende verbetering. Deze verbetering kan zelfs nog toenemen tot 6 maanden na de behandeling.

Toepasbaar bij actieve acné?

RF-microneedling is heel goed bij actieve acné. Door de warmte van radiofrequentie krimpen de talgklieren, waardoor de talgklieractiviteit wordt geremd. De daaropvolgende vermindering van de talgproductie verbetert dus de huidconditie van de patiënt. Door de warmte van de naalden loop je geen risico op verspreiding van de bacterie tijdens de behandeling.

Zijn er bijwerkingen?

 • Nazorg: rf + microneedling behandeling heeft een korte hersteltijd & minimale downtime. Meteen na de behandeling kan de huid nog warm aanvoelen en kan er een lichte roodheid ontstaan, je kan wel je dagelijkse activiteiten meteen hervatten.
 • Na de behandeling breng je best enkele dagen de naverzorgingscrème aan en zeker UV-bescherming
 • De dagen na de behandeling is het aan te raden geen make-up of enkel minerale make-up te dragen (hierdoor blijft de huid ademen).

Wanneer mag RF + microneedling niet?

 • Bij open wonden in het te behandelende gebied
 • Bij gebruik van bepaalde medicatie zoals Accutane (isotretinoïne)
 • Bij recente bestralingstherapie
 • Bij zwangerschap of borstvoeding
 • Bij een voorgeschiedenis van abnormale littekens, zoals keloïden

Wat is verschil tussen standaard microneedling en RF+ microneedling?

Standaard microneedling: wordt een vibrerende pen over de huid bewogen om gecontroleerde microverwondingen te veroorzaken in de vorm van microscopisch kleine gaatjes in de huid. Dit activeert de huidcellen om zich te vernieuwen en de bindweefselcellen om nieuw collageen te produceren. Bij standaard microneedling wordt eerst een serum aangebracht. De vibrerende pen geeft honderden kleine prikjes per seconden. De nieuwste inzichten omtrent microneedling zijn dat de beste klinische verbeteringen worden ervaren met een kortere werkdiepte (0,5 mm).

RF+ microneedling: maakt gebruik van speciale ‘geactiveerde’ gouden naalden om micropuncties in de huid te creëren en tegelijkertijd radiofrequente energie af te geven via deze puncties. Bij RF+microneedling worden naaldjes dus gebruikt met als doel de radiofrequentie in de lederhuid te brengen. Radiofrequentie zorgt voor de toevoeging van warmte, waardoor de productie van huidverbeterende eiwitten en enzymen zoals collageen, elastine en hyaluronzuur nog sterker is. Bij RF+microneedling  geven we pulsen af op de huid via een handstuk met een disposable met gouden naaldjes. Puls voor puls glijden de naaldjes soepel in de huid en zo gaan we het gehele behandelgebied nauwkeurig af. Microneedling met RF lijkt op een fractionele laser, maar de naaldjes kunnen veel dieper komen, variërend en instelbaar van 0,5 mm tot wel 5 mm. Het is voor bepaalde indicaties nodig om ook de onderlagen te behandelen. De diepte wordt ingesteld op het specifieke behandelgebied. Er wordt geen tussenstof gebruikt.

Huidveroudering

Last van rimpelvorming, huidverslapping, dehydratatie of een doffe, vale teint?

We pakken huidveroudering aan door geleidelijk een persoonlijke verzorgingsroutine op te bouwen bestaande uit een professionele verzorging om de vier à zes weken in het instituut en uit een verzorgingsplan voor thuis.

Na één tot drie maanden merkt u het verschil.

Retinoïdebehandeling

De actieve Retinoïdebehandeling verzacht, verheldert en egaliseert de huidskleur aan de hand van een versnelde celvernieuwing. Uiterst geschikt voor een huid die behoefte heeft aan anti-aging. De huid wordt lichtjes afgesloten om de opname van vitamines, antioxidanten en rijke actieve stoffen in de huid te versterken. Deze behandeling verhoogt de exfoliatie en zorgt voor optimale resultaten.

Voor een extra doeltreffendheid kan best gecombineerd worden met Microneedling of actifilt of LED.

*Door de sterke werking van de retinol peel wordt deze behandeling pas na vier PCA peels toegepast.

Make-up

Ook make-up kan verzorgend zijn. Glo Skin Beauty’s bekroonde, huidverzorgende, minerale make-up verbetert en beschermt zelfs de meest gevoelige huid. Er wordt gebruikt gemaakt van enkel ultrafijne mineralen bekomen na drievoudige persing. Is verrijkt met een gepatenteerd mengsel van vitamines A, C en E en extract van groene thee als bescherming tegen vrije radicalen. Is talgvrij dus verstopt de poriën niet. Uitermate geschikt voor vettige of acnehuid. Vraag een persoonlijk make-upadvies.
Laat je maquilleren en geniet er één dag van, maar leer het bij jezelf te doen en geniet er dagelijks van! In slechts enkele minuten maak je het verschil en zie je er altijd op je mooist uit.

Maak kennis met GLO

 • Wat is minerale make-up?
 • Hoe breng je het aan? Samen gaan we aan de slag. Stap voor stap toon ik je hoe je het doet en probeer je het ook bij jezelf.
 • Resultaat – Healthy skin – happy me, tijdens de make-up workshop leer je op een eenvoudige en vooral haalbare manier hoe je jezelf dagelijks kan opmaken in slechts enkele minuten.

69€ 60’

Hoog technologische apparatuur

Actilift 3S

Werkt ‘in’ de huid

Unieke combinatie van 3 technologieën: soft peel, bi-polaire radiofrequentie en ultrasone met lichttherapie

Soft peeling

Dieptereiniging aan de hand van een ultravibrerende spatel die op zeer efficiënte wijze dode cellen, onzuiverheden en vervuiling verwijdert. Deze dieptereiniging geeft de huid zachtheid en glans en bereidt de huid perfect voor op de aansluitende behandelingen.

Gestuurde radiofrequentie

Radiogolven op de juiste frequentie (300 à 500 kHz) dringen diep door in de opperhuid en zorgen voor interne verwarming van de weefsels. Ze doen de bestaande collageenketens samentrekken en bevorderen de groei van nieuwe collageenvezels.

Deze remodellering van de diepe lagen van de opperhuid zorgt voor een lifteffect zonder chirurgie en een soepeler en veerkrachtiger huid na enkele weken.

Opeenvolgend ultrasonen

Opeenvolgende, verschillende en niet-repetitieve ultrasone sequenties oefenen een akoestische druk uit op de huid. Door deze micromassage worden de rimpels en kraaienpootjes glad gestreken. De combinatie met luminologie zorgt voor een optimaal resultaat: de huid maakt meer collageen, hylauronzuur en elastine aan.

Evolutieve luminologie

Luminologie maakt gebruik van verschillende kleuren licht om de fotoreceptoren van de huid te stimuleren. Afhankelijk van de kleur wordt de lichtenergie op verschillende manieren door de weefsels geabsorbeerd en induceert zo verschillende biologische effecten: drainerend (blauw), stimulerend (rood), dynamiserend (oranjel), verzachtend (lichtblauw), ontstekingremmend (groen). Dit verbetert het effect van de ultrasonen.

Deze huidtherapie is bedoeld voor huidverbetering en geeft bij een kuur fantastische resultaten.

De behandeling heeft 2 effecten:

korte termijneffect:
onmiddellijk na de behandeling is de huid zichtbaar strakker en gladder

lange termijneffect:
de aanmaak van collageen en elastine duurt iets langer vandaar dat de verbetering van de huid nog 2 à 4 maanden verdergaat. Een onderhoudsbehandeling om de 4 à 6 weken is aanbevolen om het effect te behouden.

€ 115 per behandeling

Microneedling

Microneedling, ook wel collageen inductie therapie genaamd, is de nieuwste trend in beautyland. Bij deze behandeling wordt de bovenste huidlaag zacht doorprikt met minuscule naaldjes die wondjes crëeeren  zonder deze te beschadigen. Het klinkt allemaal wat eng, maar eigenlijk voel je er niets van! Het lichaam beschouwt deze gaatjes als huidbeschadiging en daardoor treedt het natuurlijke herstelmechanisme van de huid in werking:  de huid zet zichzelf aan te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuw collageen- en elastinevezels. Op het zelfde moment worden actieve serum dieper in de huid ingebracht.
DR PEN is een van de nieuwste modellen apparaten, ontworpen voor micro-naald mesotherapie.

Microneedling is er voor iedereen die haar of zijn huid wil verbeteren en verstevigen. Een behandeling verbetert de huidtextuur en is de perfecte oplossing voor:

 • Huidveroudering

 • Een grove huidstructuur

 • Couperose en pigmentvlekken

 • Post-inflammatoire pigmentatie
 • Acné littekens
 • Het stimuleert de huidvernieuwing en aanmaak van collageen wat zorgt voor een stevige en strakke huid
 • Het verzacht rimpeltjes
 • Vervaagt pigmentvlekken
 • De vochtbalans wordt hersteld

 • De elasticiteit van de huid verbetert en dit resulteert in een lifting en versteviging van de huid
 • Het verkleint grove poriën
 • De huid wordt gladder en ziet er frisser uit

 • Het verzacht couperose

 • Kan toegepast worden bij elke gelaatsverzorging, plaatselijk of op het volledige gelaat. Afhankelijk van de toestand en noden van de huid wordt de toepassing en frequentie bepaald.

LED

Een jeugdige uitstraling en een algemeen gevoel van welzijn dankzij de revolutionaire LED lichttherapie van Omnilux die “in” de huid werkt.

De therapeutische waarde van zuiver rood LED licht is wetenschappelijk aangetoond. Studies van het NASA-programma hebben bewezen dat LED therapie met rood licht wonden sneller geneest en de groei van huidweefsel bevordert. Op dit moment worden er hoopvolle resultaten geboekt bij de bestrijding van kanker.

Omnilux LED is een 100% natuurlijke methode om de huid jonger te maken door middel van rood licht dat gebruik maakt van de natuurlijke lichaamsprocessen om huidveroudering tegen te gaan en de werking van huidverzorgingsproducten te verlengen.

In tegenstelling tot andere behandelingen tegen huidveroudering en huidherstel waarbij de huid eerst wordt beschadigd voor er resultaat kan worden geboekt, stimuleert de OmniluxLED alleen de natuurlijke processen om de huid te verjongen of de ontstekingen te verminderen.

Wat is OmniluxTM LED?

 • Niet-invasief

 • Geen enkele bijwerking zoals ecchymosen of roodheid na de behandeling

 • Geen risico op brandwonden, pijn of irritatie
 • Absorptie van de actieve bestanddelen tot 95 %

 • Snelle spectaculaire resultaten op alle huidonvolkomenheden

 • Laat een penetratie van grote moleculen toe zoals collageen, elastine en hyaluronzuur

Omnilux LED is een nieuwe technologie voor huidverbetering, gebaseerd op zuiver rood LED-licht. Het systeem werd ontwikkeld na jarenlang intensief medisch onderzoek.

Hoe werkt OmniluxTM LED?

Het energetisch licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor een verhoogde cellulaire activiteit ontstaat (fotomodulatie).

De diverse huidcellen slaan energie op en worden optimaal gestimuleerd om nieuwe collageen en elastine aan te maken.

Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar.

Het resultaat:

 • Rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen

 • De vochtbalans verbetert

 • Couperose en pigmentvlekken verzachten

 • De poriën verkleinen

 • De huid wordt gladder en een geïrriteerde huid wordt weer gezond

 • De spankracht en de elasticiteit van de huidstructuur verbetert, met een duidelijke versteviging en lifting van de huid tot gevolg

De behandeling duurt ongeveer 35 minuten, waarbij het licht gedurende 20 minuten op de huid wordt geplaatst. Uw therapeut zal u adviseren omtrent de combinatiemogelijkheden en het aantal behandelingen die voor u geschikt zijn. Meestal bestaat een kuur uit 9 behandelingen, gespreid over 3 à 4 weken.

Is het veilig?

De wetenschappelijke ontwikkelde lichtbron bevat geen schadelijk UVA- of UVB-licht. De lichtbron van Omnilux wordt reeds meer dan 15 jaar gebruikt in de dermatologie en oncologie voor de behandeling van tal van huidproblemen. Inmiddels werd het systeem verder ontwikkeld voor huidverjonging.

Onmiddellijk zichtbaar resultaat?

De meeste mensen ondervinden een onmiddellijk effect vanaf de eerste sessies, namelijk een egaler en zachter huidbeeld, de huid straalt meer en voelt strakker aan.

Hoelang zijn de resultaten houdbaar?

Dit zal variëren, afhankelijk van het huidtype en de levensstijl van de personen en of Omnilux gecombineerd werd met anderen behandelingen (vb met een professionele peeling). Om het effect vast te houden en te optimaliseren, kan men best een onderhoudsbeurt nemen +/- om de 4 weken na het volgen van een kuur.

€ 30 per behandeling