NIEUWIGHEDEN : ACNE – HYPERPIGMENTATIE – OPEN PORIEN

De allernieuwste producten met ongeëvenaarde resultaten :

  1. DETOXIFYING PORE TREATMENT : professionele behandeling voor zuivere poriën, minder tot geen  zwarte punten, minder talgaanmaak, gaat ontsteking tegen,  ontgiftend en een langdurige heldere huid. Kan elke week toegepast worden. 80€behandeling.
  2. PORE MINIMIZER SKIN MATTIFYING GEL : dagelijkse thuisbehandeling voor zuivere poriën, minder tot geen  zwarte punten, minder talgaanmaak, gaat ontsteking tegen,  ontgiftend en een langdurige heldere huid.
  3. VITAMIN B3 BRIGHTENING SERUM : met 6% (hoogste percentage op de markt) niacinamide . Verhindert vorming van pigmentvlekken, verbleekt bestaande hyperpigmentatie, bestrijdt glycatie (anti-age), verhoogt aanmaak van collageen en proteïne in de huid, verbetert de barrièrefunctie van de huid (waardoor de roodheid van de huid sterk verminderd) , sterk anti-oxidant. Dagelijks ‘s morgens en ‘s avonds aanbrengen op een gereinigde huid en dan verzorgende crème of SPF. 152,40€/30 ml.
  4. PCA SKIN PERFECTING PEEL : professionele peel voor de behandeling van een zeer gevoelige huid met hyperpigmentatie . 85€/behandeling.
  5. ENZYMATIC TREATMENT : enzymatische peeling. Krachtiger dan de therapeutic masks maar zachter dan chemische peelings. Voor een heldere en stralende huid. 85€/behandeling.

Er is een oplossing voor elk huidprobleem of voor een combinatie van huidproblemen. Geen standaardwerk maar gerichte aanpak : met PCAskin is dit mogelijk, er zijn oneindig veel combinaties mogelijk. Maak een afspraak en samen bekijken en bespreken we je huidproblemen. Vervolgens wordt er een behandelingsplan opgesteld = de start naar een gezonde , stralende en zuivere huid.

2019-11-02T18:18:25+00:00