Lock down betekent niet dat we lekker niksen. Dagelijks hou ik je op de hoogte van de nieuwigheden. Geef ik verzorgingstips. Af en toe een kijkje achter de schermen. Volg mij ook op Instagram en Facebook.

Producten en/of advies nodig ? Bel of mail mij en ik bezorg ze wel.

0474/74 78 82 of

katrien.anthonis@skynet.be.

of  via mijn website rechtstreeks op de webshop. Klikt op de knop webshop.(producten van Esthederm zijn niet verkrijgbaar via de webshop, enkel via mij)

 

11/01/2021 : wanneer ik jullie terug mag verzorgen weet ik niet. Maar we blijven positief. Blijf mij volgen op instagram en facebook  daar post ik alle tips om je glow te behouden, make-up tips en verrassingen.  

21/12 : last minute – limited edition Box Intensive Hyaluronic serum + crème + oogserum à 132€ maw oogserum twv 40,9€ gratis

7/12 : Glo Beauty : NEW : minerale make-up voor een perfecte tint, ook voor de zeer gevoelige huiden . Lees meer onder het item Glo Beauty

6/12 :Ik heb het beste geschenk ooit gekregen van de Sint !

Dus onverwacht te horen te krijgen : oh bij jij Katrien Anthonis ? In mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste werd altijd naar jouw verwezen als de referentie voor wat een schoonheidssalon moet zijn”

Blijkbaar word ik genoemd als “de referentie” in de opleiding van schoonheidsspecialiste. Een echte verrassing. Het doet echt deugd dit te horen. 

Reeds meer dan 30 jaar geef ik elke klant persoonlijk kwalitatieve professionele behandelingen en advies. 

Om een gezonde stralende huid te bekomen en te houden.  Missie geslaagd. 

25/11 : na druk overleg en besprekingen met PCAskin kan ik je de serums en de C&E aanbieden aan -30%ter gelegenheid van Small Business Saturday . Bestel je favoriete serum voor zondag 29/11 en geniet van de 30% korting. Dit zolang de voorraad strekt. Dus stel niet uit. Bestellen kan op 0474/74 78 82 of katrien.anthonis@skynet.be. En ik zorg wel voor de levering.

22/11 : 18u start van de  self-care giveaway  : te winnen 5 verzorgingsproducten van Institut Esthederm twv 210€.

19/11 : geen black friday of cybermonday maar wel SMALL BUSINESS SATERDAY . Koop lokaal = persoonlijk contact, advies en service. Gezelligheid. En een extraatje. Een nieuwe give away !

18/11 : Sofie de winnares van de give away van PCAskin is zo tevreden van de producten dat ze onmiddellijk ook een micro peel at home kit besteld heeft. Je vindt haar terug op mijn Instagram.

17/11 : alle bestelde verzorgingssets en micro peel at home kits geleverd aan huis. Naar Evergem, Merelbeke en Gent.

9/11 : 3 specifieke verzorgingssets van PCAskin : aan – 20 % als dank voor je steun in de lock down. Ontdek deze verzorgingssets in het aparte item op deze site of op Instagram en Facebook.

4/11 : Micro Peel At Home Kit : om en stralende huid te bekomen of te behouden. Nu jullie niet meer tot bij mij kunnen komen voor een PCA peel komt de PCA peel tot bij jouw . Deze kit(140€) bevat alle nodige producten en uitleg om thuis 2à3x een PCA peel te doen : reiniging, masker, toner, peeling, serum, verzorgende crème en spf. Bestel vandaag en vrijdag is de kit al bij jouw.

2/11 : NIEUW handverzorging met Vitamine C&E van PCAskin. Velen zijn al grote fan van de C&E crème voor het gelaat. Dus nu ook verkrijgbaar als handverzorging. Minimaliseert fijne lijntjes en rimpels, vermindert huidverkleuringen door UV-stralen, verhoogt het volume van de huid en maakt het huidoppervlakte glad. Zeer sterke anti-oxidant .  Bevat ook het omnisome delivery system dat de vitamine C&E in de huid brengt en daar gedurende 10 uur werkzaam is. Ideaal anti-aging middel voor jeugdige  handen. Bestel nu !